Un oltean, în vizorul polițiștilor vrânceni pentru vânzarea unui tractor “fantomă”

0
259

Un bărbat din Vrancea a crezut că i-a pus Dumnezeu mâna-n cap când a găsit un adevărat chilipir. Vrânceanul intenționa să cumpere un tractor, așa că mai întâi a căutat unul la mâna a doua. A găsit pe un site specializat în anunțuri de mică publicitate exact ceea ce își dorea, așa că, după ce a contactat vânzătorul, nici nu a mai stat pe gânduri și a hotărât să bată palma. A virat 5500 de lei în contul vânzătorului, un tânăr de 22 de ani din județul Olt, apoi a așteptat ca tractorul să-i ajungă acasă. Când a văzut că utilajul întârzie, iar vânzătorul nu mai răspunde la telefon, a mers direct la poliție.

“La domiciliul unui bărbat de 22 ani, situat în comuna Tia Mare, județul Olt, suspectat de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, a fost efectuată o percheziție domiciliară. Din cuprinsul cercetărilor a rezultat că bărbatul nu a deținut acest tractor”, arată polițiștii vrânceni.

Tânărul din Olt a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, iar polițiștii continuă cercetările, în încercarea de a descoperi și alte victime ale acestuia.

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here