Un pod de cale ferată din Vrancea, amenințat de inundații viitoare. Prefectul cere CFR să intervină de urgență

0
164

Un pod de cale ferată din județul Vrancea riscă să fie grav afectat în cazul unor inundații, caz în care traficul feroviar între Moldova și București ar fi întrerupt.

În urma inundațiilor din perioada 11 – 31 octombrie, comisiile de lucru constituite la nivelul Prefecturii Vrancea pentru constatarea pagubelor au descoperit pe râul Putna, în zona satului Făurei din comuna Garoafa, că digul ce protejează malul drept a fost distrus în amonte de podul CFR pe o porțiune de circa 100 de metri.

Tocmai pentru a preveni o situație de urgență, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Vrancea a adresat o solicitare CFR să efectueze reparații. Reprezentanții Prefecturii consideră că reparațiile sunt necesare, având rolul de a preîntâmpina producerea de inundații.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.