Un polițist din Garoafa A REFUZAT șpaga de la un șofer prins pe picior greșit

0
368

politie mita - Un polițist din Garoafa A REFUZAT șpaga de la un șofer prins pe picior greșit

Un polițist din Garoafa a refuzat șpaga de la un șofer din Galați prins pe picior greșit în trafic.

Totul s-a întâmplat în momentul în care omul legii  a oprit pe șosea o mașină încărcată cu lemne. I-a cerut șoferului documentele de proveniență și transport, pe care șoferul nu le-a putut prezenta însă.

Același șofer,  nervos peste măsură de ce i se întâmplă, a plecat de la fața locului, însă a revenit peste scurt timp cerând să vorbească cu polițistul care l-a amenințat cu suspendarea permisului și confiscarea mărfii.

Gălățeanul i-a promis agentului șef adjunct Ionuț Bratu o sumă de bani, moment în care omul legii și-a anunțat superiorii care au dispus organizarea unui flagrant. Astfel, ofițerii anticorupție l-au prins pe gălățean în flagrant, în timp ce-i dădea omului legii suma de 500 lei.

„La data de 4 decembrie a.c., ora 17.00, poliţiştii din Garoafa, în timp ce executau serviciul de control şi supraveghere al traficului rutier, au oprit în trafic pe DN 2 E85 o autoutilitară care transporta material lemnos. Conducătorul auto, un bărbat de 36 ani, din comuna Iveşti, judeţul Galaţi, nu a putut prezenta niciun document legal de provenienţă sau transport, motiv pentru care i s-a solicitat ca masa lemnoasă să fie măsurată de un specialist silvic, în vederea luării măsurilor legale. Bărbatul a devenit violent verbal şi a părăsit locul unde a fost depistat. La scurt timp acesta a revenit, poliţiştii i-au adus la cunostinţă prevederile legale încălcate, măsurile contravenţionale ce vor fi luate împotriva sa, precum şi faptul că i se va reţine permisul de conducere pentru nerespectarea dispoziţiilor poliţistului rutier. În acel moment, conducătorul auto a solicitat să discute personal cu poliţiştul, promiţându-i o sumă de bani pentru a nu se lua măsura reţinerii permisului de conducere. Având în vedere aceste aspecte, în jurul orelor 19.50 bărbat de 36 ani a fost depistat în flagrant de către procuror şi lucrători din cadrul D.G.A. Serviciul Judeţean Anticorupţie Vrancea în timp ce oferea poliţiştului drept mită suma de 500 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită”, menționează polițistii vrânceni.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.