FOTO: Un pompier din Adjud a intervenit să dea o mână de ajutor la un accident din Buzău, în timp ce venea din concediu

0
179

Un pompier din Adjud, plutonier major Tăbăcaru Florin, este dat exemplu astăzi de colegii săi de la ISU Vrancea după ce a dat dovadă că să fie salvator e mai mult decât o meserie. În timp ce venea din concediu și se îndrepta spre casă cu mașina, el a trecut pe lângă un accident rutier, în județul Buzău. Când și-a dast seama că este vorba despre un accident grav, s-a dat jos din mașină și s-a alăturat colegilor săi din județul vecin, ca să le dea o mână de ajutor.

„În timp ce se deplasa împreună cu familia pe ruta București-Adjud, a observat că traficul se desfășura alternativ în apropiere de localitatea Mihăilești din cauza unui accident rutier. În urma impactului dintre trei autoturisme au rezultat mai multe victime. Cunoscând repercusiunile unui astfel de eveniment și faptul că în asemenea momente orice secundă este prețioasă, dorința de a-i ajuta pe cei aflați pompier adjud accident buzau1 - FOTO: Un pompier din Adjud a intervenit să dea o mână de ajutor la un accident din Buzău, în timp ce venea din concediuîn impas l-a determinat să acționeze imediat. Ajuns la fața locului, i-a găsit pe colegii de la ISU Buzău intervenind pentru salvarea victimelor. S-a alăturat echipajelor de salvatori și a ajutat echipajul de descarcerare să extragă o persoană decedată în urma impactului puternic, rămasă blocată într-un autoturism. După finalizarea operațiunilor de descarcerare, și-a salutat colegii care i-au mulțumit pentru ajutorul acordat. Noi apreciem spiritul civic de care a dat dovadă și credem că fapta sa a contribuit la operativitatea echipei, deoarece știm cât de important este aportul în misiuni al fiecăruia dintre noi”, au scris cei de la ISU Vrancea pe pagina de Facebook.

pompier adjud accident buzau2 - FOTO: Un pompier din Adjud a intervenit să dea o mână de ajutor la un accident din Buzău, în timp ce venea din concediu

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.