Un primar din județul Vrancea vrea să candideze “până la adânci bătrâneți”

14
2409

Ioan Gogoriţă (PSD) a câștigat un nou mandat în fruntea administrației locale din Nistorești. Înainte de alegeri, edilul  spunea clar şi răspicat că e hotărât să candideze „până la adânci bătrâneţi”.

„Am ieşit primar. Să nu mă-ntrebi de procente. Nu le-am calculat. Am ieşit în frunte, cu 161 de voturi faţă de principalul contracandidat”, explică Gogoriţă, într-un material www.gandul.info.

Chiar dacă procentele n-au fost încă stabilite, iar numărul de voturi pe care le are în plus nu e, neapărat, unul care să-l asigure că va rămâne la conducere în Nistoreşti, primarul se declară învingător şi mulţumit că, după o luptă electorală aprigă a reuşit să-şi păstreze susţinerea consătenilor cinstiţi şi a prietenilor de-o viaţă.

„Este cea mai dulce victorie a mea în 26 de ani jumătate, pentru că a fost o mare bătălie, adică un grup de „afacerişti”, să zic aşa, a vrut neapărat să nu mai fiu primar. Iar eu m-am bazat pe oamenii simpli, pe prietenii adevăraţi, oamenii simpli, necăjiţi aşa, gospodari, cinstiţi, demni, oneşti şi ospitalieri”, explică primarul din Nistoreşti, de asemenea pentru Gandul.info.

Deci, până la urma, „i-a dovedit”, chiar dacă prezenţa la vot n-a fost prea ridicată, pentru că doar 50% din oameni au mers la vot. Oricum, şi-atâţia sunt destul de mulţi, spune edilul, care arată că ceilalţi candidaţi au apelat la toate metodele ca să-i scoată pe cetăţeni la urne: „au dus oamenii la vot cu maşinile lor, au folosit Facebook-ul, Internetul”, spune destul de mâhnit Gogoriţă.

El, însă, nu i-ar fi ispitit pe oameni cu nimic şi se laudă, pentru că n-a avut de partea lui prea multă forţă şi s-a războit singur, în timp ce în alţii s-au investit multe „forţe necinstite”. Edilul se laudă şi că şi-a întrerupt nici o clipă programul de primar, ba chiar luni, după alegeri, s-a prezentat la lucru la 7:30.

„Prin alte localităţi se fac chefuri, se savurează victoria, cu zilele, cu săptămânile, la noi nu. La noi a fost o chestie frumoasă, pentru că am învins eu, iar eu ieri am fost, ca de obicei, la 7:30 la primărie. Nu sunt importante procentele. Important este succesul”, încheie Ioan Gogoriţă, chiar dacă nu pare prea convins că şi-a adjudecat şi următorii patru ani la primărie.

Loading...

14 COMENTARII

  1. Macar daca nu ar mai promite si sa faca ceva pentru comuna … Investeste in unele lucruri dar nu le termina …pentru ca defiecare data spune nu mai sunt bani …si proiecte din fonduri Europene neterminate …Cum de in alte comune se poate realiza multe dar la Nistoresti .si herastrau nu … ? Nici noi nu stim dece …? Nu avem nimic cu dansul dar sa realizeze dupa sa se laude ca a finalizat ceva cu adevarat .

  2. Aceasta persoana “Anonim” vine din gasca familiei Predoi. Ei sunt invidiosi ca au pierdut si s-au facut de ras in toata comuna. Domnule primar, fiti tare, noi mereu o sa fim alaturi de dumneavoastra. Sa moara de ciuda Predoii, Bahna, Danila, Bratie, Tardea, Aga Neagu, Hantoiu etc. Felicitari si succes incontinuare.

  3. Cu bune cu rele e al nostru nu ne-a întors niciodată spatele cînd am avut nevoie de un ajutor. ..atît a putut atît a făcut cerințele sint mari …Spor la muncă domnule primar

  4. Vă este ciudă că nu ați câştigat..dc vreți să-l defăimati pe Domnul Primar!! Ruşine…domnule primar noi vă vom susține mereu şi ne mândrim cu un asemenea Primar..

  5. Vă este ciudă de muriți..vreți să-l defăimați pe Domnul Primar!! Noi ne mândrim cu dumneavoastră vă sprijinim in’continuare…muriți de ciudă..simțiți-vă.. pe Domnul Primar nu-l va intrece nimeni..aşa om generos ca Dânsul nu am mai intâlnit.. Succes Domnule Primar!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.