Îndrăznește să fii informat!

miercuri, 19 iunie 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăActualitateUn profesor din Buzău dă meditații gratuite copiilor de clasa a VIII-a din toată țara

  Un profesor din Buzău dă meditații gratuite copiilor de clasa a VIII-a din toată țara

  Cătălin Zaman, un profesor de Limba română și director al Şcolii Gimnaziale din Clondiru, județul Buzău, a anunțat că va oferi meditații gratuite pentru toți elevii de clasa a VIII-a din România. Acestea vor începe de săptămâna viitoare și se vor desfășura online, permițând accesul facil pentru copiii din toate colțurile țării.

  Meditațiile sunt destinate în mod special elevilor proveniți din familii cu venituri modeste, oferindu-le acestora șansa de a se pregăti corespunzător pentru examenul de Evaluare Națională. Până în prezent, zeci de copii din mai multe județe ale țării s-au înscris deja în program, demonstrând un interes crescut pentru această oportunitate unică.

  Un Profesor Dedicat și Recunoscut

  Cătălin Zaman nu este la prima sa inițiativă de acest fel. În 2021, el a primit distincția Merito, o recunoaștere a excelenței în educație, după ce mai bine de jumătate dintre elevii săi au obținut medii de peste 9 la examenul de Evaluare Națională. Această performanță este o dovadă a dedicării și a metodei sale de predare, care a avut un impact semnificativ asupra rezultatelor elevilor săi.

  Copiii care doresc să beneficieze de aceste meditații gratuite sunt încurajați să trimită un e-mail sau un mesaj pe pagina de Facebook „Proful de la ţară”. În acest fel, ei vor putea să primească toate informațiile necesare pentru a participa la lecțiile online și să profite de expertiza unui profesor dedicat și experimentat.

  Prin această inițiativă, Cătălin Zaman continuă să demonstreze că educația de calitate poate fi accesibilă pentru toți elevii, indiferent de mediul lor social sau de statutul financiar al familiei.

  „Este un proiect pe care l-am gândit de câţiva ani, dar nu am reuşit să îl pun în practică din lipsă de timp. Este un proiect la care visez de multă vreme. Anul acesta am luat decizia de a organiza pregătire online pentru că a fost clar pentru mine semnul că sunt mulţi copii care chiar au nevoie de ajutor.

  Lecţiile sunt gratuite, cei interesaţi îmi pot scrie pe adresa de mail profuldelatara@gmail.com, acolo le ofer un link de acces către un grup de WhatsApp şi de săptămâna viitoare dăm drumul la treabă, stabilim un orar, astfel încât toată lumea să fie disponibilă. Sper ca acesta să fie doar începutul, iar elevii să vină din ce în ce mai mulţi, de la an la an. Îmi doresc să iniţiez de la anul un program de pregătire şi pentru elevii care susţin Bacalaureatul, tot gratuit, în mediul online”, spune dascălul buzoian.

  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Descoperire macabră într-un apartament din Focșani! Pompierii au găsit cadavrul unei femei

  Un cetățean din cartierul Gării a solicitat intervenția autorităților după ce a constatat că...

  ULTIMA ORĂ La cererea PSD, Biroul Electoral de Circumscripție Panciu a decis renumărarea voturilor pentru funcția de primar

  În urma alegerilor din 9 iunie, primarul în funcție – Nicolai Mărăscu (PNL), a...

  Fondul Național de Garantare a Creditelor va emite acordurile de refinanţare în Programul ”Prima Casă”

  Prin adoptarea Ordonanței de Urgență Nr. 58/6 iunie 2024 FNGCIMM este mandatat să emită, acordurile...

  ARTICOLE POPULARE

  GALAȚI: Tragedie în apropiere de Hanu Conachi! Trei muncitori au fost îngropați de vii, unul dintre ei a decedat

  Tragedie la ieșirea din localitatea Tudor Vladimirescu. Un mail de pământ s-a surpat peste...

  ATENȚIE DN2 este inundat la ieșirea din Vrancea spre Râmnicu Sărat

  Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău a anunțat că la ieșire din Râmnicu...

  A murit fostul director al SCCM Focșani, inginerul Lucian Văcăreanu

  S-a stins din viață inginerul Lucian Văcăreanu, fost director al SCCM Focșani și unul...