Un proiect de-al lui Misăilă, contestat de oamenii săi! Cum au mișcat în front doi consilieri PSD

0
451

Surpriză neplăcută, la şedinţa de luni, pentru primarul Cristi Misăilă. Spre deosebire de alte şedinţe, la un proiect iniţiat de acesta el a avut sprijinul opoziţiei, dar a fost contestat de un coleg de partid.

Consilierul Alexandru Nistoroiu a comentat un proiect privind aprobarea Raportului consultării și informării publicului privind documentația P.U.Z. și aprobarea Planului Urbanistic Zonal „Atragerea în intravilan a suprafeței de 12.294,00 mp și schimbarea destinației din garaj utilaje agricole în spațiu pentru procesare deșeuri industriale și atelier mecanic”. El a pus la îndoială oportunitatea proiectului și a cerut ca investitorul să vină cu lămuriri, întrucât deșeurile i-ar putea afecta pe cei care locuiesc în zona Vîlcele.

„Este o zonă periferică și pentru activitatea pe care o vor derula trebuie să obțină toate autorizațiile și avizele necesare de la instituțiile abilitate. Nu cred că Agenția pentru Protecția Mediului va încălca legea și va da o autorizație pentru o activitate care să fie poluantă sau care să deranjeze vecinii. Noi aici supunem aprobării atragerea în intravilan, nu autorizăm activitatea”, a explicat primarul Cristi Misăilă.

Nistoroiu nu s-a lăsat convins și a atras atenția că locuitorii din zonă ar trebui consultați. Arhitectul șef a transmis că, potrivit unui raport al Poliției Locale, în zona respectivă nu există locuințe.

„Nu știu dacă dumneavoastră, în calitate de consilier local, puteți să contestați ceea ce aprobă niște specialiști într-o comisie tehnică. Dumneavoastră votați oportunitatea. Dacă aveți interese personale, spuneți-mi!”, s-a supărat Misăilă.

Proiectul a fost votat de PSD și PNL, cu două excepții: s-au abținut Alexandru Nistoroiu și Mihai Nedelcu. Nedelcu este tot consilier PSD și este nașul de cununie al lui Alexandru Nistoroiu.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.