Un puști de 6 ani din Galați s-a pierdut de părinți pe o stradă din Panciu. Alți doi minori dați dispăruți au fost găsiți la scurt timp de oamenii legii

0
139

Un puști de doar 6 ani din județul Galați a trecut prin câteva clipe de spaimă ieri, după ce s-a pierdut de familie în cartierul Crucea de Sus din Panciu. O clipă de neatenție a fost suficientă din partea fratelui acestuia, iar băiețelul, scăpat din ochi, s-a făcut nevăzut. Din fericire, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Panciu au fost sesizați prin apel 112 la ora 13.55, că pe o stradă din cartierul respectiv se află un minor care pare dezorientat, iar familia acestuia a fost găsită rapid. „La sediul poliției a fost stabilită identitatea minorului, în vârstă de 6 ani, din județul Galați, iar la scurt timp polițiștii au identificat în trafic un autoturism în care se afla familia acestuia, care îl căuta. Din verificările efectuate a reieșit faptul că fratele acestuia ar fi plecat de lângă autoturismul parcat, timp în care minorul a coborât și s-a rătăcit pe raza cartierului Crucea de Sus”, au detaliat polițiștii.

Acesta nu a fost singurul caz de acest fel rezolvat de oamenii legii. Tot ieri, la ora 12.21, o femeie din județul Neamț i-a sunat panicată pe polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești, pentru a le relata că fiica sa nu este lăsată să vină acasă. Astfel, femeia a indicat faptul că fiica sa, în vârstă de 15 ani, se află pe raza comunei Chiojdeni la domiciliul unui tânăr, acesta fiind cel care se opune pentru ca adolescenta să revină în Neamț. Dat fiind că oamenii legii aveau suficiente detalii concrete, au reușit în timp record să dea de urma adolescentei și să o predea familiei îngrijorate.

În aceeași zi, oamenii legii erau solicitați să găsească un puști de 10 ani, care fugise pentru a doua oară din Centrul de Primire în Regim de Urgență al DGASPC Vrancea. Prima escapadă avusese loc duminică, când polițiștii au fost sesizați de către un reprezentant al Centrului în jurul orei 11.00 că puștiul plecase din centru și nu se știa nimic de el. A fost găsit a doua zi, luni, pe raza comunei Vulturu, de polițiștii din cadrul Postului de Poliție din localitate. Însă după doar câteva ore, și Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată prin apel 112: minorul părăsise din nou Centrul. De această dată, puștiul a fost identificat ulterior de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești.

 

 

 

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.