Un scurtcircuit, cauza incendiului de la Tătăranu în care 2 case au fost afectate

0
152

Două case din localitatea vrânceană Tătăranu au fost cuprinse vineri noapte de un incendiu, flăcările afectând ambele locuințe, în timp ce proprietara uneia dintre gospodării a suferit un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.

Vineri seară, un apel la 112 anunța producerea unui incendiu la o locuință din comuna Tătăranu. Mai mulți pompieri cu două autospeciale de stingere incendii au pornit spre locul indicat pentru ca la scurt timp de la primirea primului apel un altul să anunțe că flăcările s-au extins și la o casă din apropiere.

Reprezentanții ISU Vrancea au decis suplimentarea forțelor de intervenție și trimiterea la locul incendiului a unei ambulanțe SMURD.

La sosire, pompierii au constatat că incendiul se manifesta violent pe o suprafață de circa 120 de metri pătrați și cuprinsese acoperișurile a două case, construite una în apropierea celeilalte.

La un moment dat, proprietara casei la care focul s-a extins a suferit un atac de panică și a avut nevoie de îngrijirea paramedicilor de la SMURD, ulterior refuzând transportarea la spital.

Pompierii au stins incendiul de proporții după circa 2 ore. Flăcările care au izbucnit cel mai probabil de la un scurtcircuit electric au provocat importante pagube. Astfel, au ars acoperișurile caselor, dar și bunuri depozitate într-o magazie, în total stricăciuni fiind provocate pe o suprafață de 120 de metri pătrați.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here