Un tânăr din Vulturu a cultivat cannabis în propria grădină. A vândut apoi drogurile tinerilor teribiliști

0
333

canabis - Un tânăr din Vulturu a cultivat cannabis în propria grădină. A vândut apoi drogurile tinerilor teribiliști

Doi tineri bănuiți de trafic de droguri de risc au fost reținuți de polițiști iar vineri urmează a fi prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Reținerile au fost făcute după ce joi oamenii legii au efectuat 4 percheziții în județ, descinderi în urma cărora a fost demascată afacerea ilegală a celor doi. Potrivit unui comunicat de presă remis vineri de IPJ Vrancea, patru percheziții au fost efectuate la locuinţele a doi tineri, cu vârste de 24 şi 21 de ani, din comuna Vulturu, judeţul Vrancea. În urma descinderilor, anchetatorii au identificat şi ridicat, în vederea continuării cercetărilor, şase plante de cannabis cultivate în mai multe recipiente aflate în grădina din spatele imobilului în care locuieşte unul dintre cei în cauză, fragmente vegetale şi seminţe de cannabis recoltate, mai multe telefoane mobile, precum şi 100 de euro şi 750 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în perioada 2014 – 2015, cei doi tineri ar fi desfăşurat activităţi de trafic şi consum ilicit de droguri, cultivând doua culturi de cannabis în locuinţele proprii.

Aceştia mai sunt bănuiţi că ar fi procurat, deţinut şi oferit spre vânzare diverse cantităţi de cannabis mai multor persoane, contra diferite sume de bani. În cauză a fost dispusă măsura reţinerii celor doi, pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic şi consum ilicit de droguri de risc. În cursul zilei de vineri, cei în cauză urmează a fi prezentaţi Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.