Un vrâncean, rector al Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași

0
373

Un vrâncean a devenit rector al Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Este vorba despre Tudorel Toader, magistrat la Curtea Constituțională și decan al Facultății de Drept din cadrul universității mai sus menționate. În cursa pentru funcția de rector, vrânceanul a avut un contracandidat în fața căruia a câștigat însă detașat. Urmează confirmarea sa în funcție, procedură lipsită de emoții.

 „Sunt onorat că am fost ales în funcţia de rector al celei mai vechi universităţi din România. Va urma o perioadă în care coagulăm echipele manageriale la nivel de universitate şi facultăţi. O perioadă în care voi avea consultări la nivel de departamente, facultăţi, iar apoi începem împreună să construim. Aşteptăm întâi ordinul de ministru, pentru a pune în aplicare obiectivele din programul managerial”, a declarat Toader Tudorel, după alegerea în funcția de rector.

Tudorel Toader are 56 de ani și s-a născut în comuna Vulturu, fiind absolvent al Liceul Unirea din Focșani și apoi al Facultății de Drept din cadrul Universității Al. I. Cuza din Iași.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.