UPDATE: Fetița de nici 3 ani, proiectată prin parbriz în urma tragediei de pe DN2-E85, A MURIT la spital

0
236

accident-semn

Fetița rănită în accidentul produs duminică pe DN 2 E 85, la ieșire din municipiul Focșani spre localitatea vrânceană Garoafa, a murit la Spitalul Județean Sfîntul Pantelimon din Focșani, în acest moment bilanțul victimelor accidentului ridicându-se la 3 morți și 3 răniți. Fetița care a decedat în urma accidentului produs duminică la ieșire din Focșani spre Garoafa avea 2 ani și 11 luni și se afla în mașină alături de fratele ei de 7 ani și de părinți, tatăl de 35 de ani iar mama de 36 de ani, din Focșani. Se pare că fetița nu ar fi fost asigurată corespunzător în mașină iar în urma impactului martorii susțin că ar fi fost proiectată prin parbriz, suferind leziuni incompatibile cu viața. Fratele ei de 7 ani și părinții copiilor sunt răniți, dar stabili.

Celelalte două persoane decedate, soț și soție, în vârstă de 45, respectiv 46 de ani, sunt din Focșani. Ei se aflau în autoturismul Opel Astra. În urma impactului frontal produs din cauze necunoscute încă, au murit, la locul accidentului.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.