UPDATE- ULTIMĂ ORĂ- VIDEO: Grevă la APM Vrancea

0
571
Angajații Agenției pentru Protecția Mediului au întrerupt activitatea marți, începând cu ora 10:00. Funcționarii au ieșit în fața instituției și acolo vor rămâne până la ora 12.00, în semn de protest față de salariile mici pe care le primesc și a condițiilor de muncă.
Sindicaliștii spun că primesc salarii neschimbate din 2009, în timp ce alți funcționari au beneficiat de majorări salariale. Dacă nu vor primi un răspuns de la guvernanți, angajații APM spun că vor face demersuri pentru declanșarea grevei generale.
UPDATE: “Suntem în grevă, aşa cum sunt şi alţi colegi de-ai noşti care fac parte din Federaţia Sindicatelor Unite de Mediu. Întrerupem activitatea între 10,00 şi 12.00, din cauza nivelului scăzut al salariilor faţă de activitatea desfăşurată. Alţi funcţionari din direcţiile de sănătate, din direcţiile de muncă, din consilii judeţene au primit majorări salariale, noi nu. Vrem salarii majorate cu cel puţin 50 la sută. La nivelul APM Vrancea, cel mai mic salariu, în mână, este de doar 980 de lei iar un director ar mai puţin de 3000 de lei.
Dacă nu ne vor mări salariile, săptămâna viitoare începem demersurile pentru declanşarea grevei generale, ceea ce va afecta activităţi economice, derularea proiectelor europene care au nevoie de aviz de la noi, se vor pierde bani importanţi, însă sperăm că vom primi ce solicităm pentru a nu se ajunge aici”, a declarat marţi liderul de sindicat de la APM Vrancea, Cornel Loghin.

 UPDATE2: Protestul funcționarilor de la APM Vrancea s-a încheiat la ora 12.00. Angajații instituției au intrat în birouri după această oră însă sunt deciși să continue acțiunile sindicale pentru a-și atinge scopul. Oamenii vor salarii mărite cu cel putin 50 la sută.

În caz că guvernanții nu-și vor apleca urechea asupra doleanțelor pe care le au cei de la Mediu, funcționarii sunt deciși să facă demersuri pentru a intra în grevă generală.

apn vrancea2 - UPDATE- ULTIMĂ ORĂ- VIDEO: Grevă la APM Vranceaapn vrancea3 - UPDATE- ULTIMĂ ORĂ- VIDEO: Grevă la APM Vranceaapn vrancea4 - UPDATE- ULTIMĂ ORĂ- VIDEO: Grevă la APM Vrancea

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.