Urmările unui scandal amoros, al cărui protagonist este un bărbat din Cârligele  

0
247

Un bărbat de 45 de ani din Cârligele a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă. Individul este acuzat de violare de domiciliu și distrugere prin incendiere după ce luni după amiază a dat buza în casa fostei sale concubine, provocând un circ de proporții.

„La data de 19 decembrie a.c., ora 14.59, polițiștii focșăneni au fost sesizați de o femeie care locuiește fără forme în localitate,  despre la faptul ca în aceeași zi, în jurul orei 14.40, fostul concubin, un bărbat de 45 ani, din comuna Cârligele, ar fi pătruns fără drept în locuința sa, fapt ce a determinat-o sa se refugieze la un vecin.

La momentul sosirii polițiștilor la fața locului bărbatul a încercat să fugă, după ce în imobil ar fi dat foc unor haine.

Acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și distrugere prin incendiere”, transmite IPJ Vrancea.

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.