Urmărire ca-n filme la Doaga. Vezi aici deznodământul!

0
547

Polițiștii din Garoafa au fost puși pe fugă la propriu, vineri, de un individ, care în loc să oprească la semnalul oamenilor legii a luat-o la sănătoasa.

S-a întâmplat vineri după amiază. Era undeva în jurul orei 16.40 când polițiștii din Garoafa aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în satul Doaga, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism al cărui conducător auto a refuzat sa oprească. Astfel, s-a procedat la urmărirea sa câteva sute de metri, după care bărbatul aflat la volanul autoturismului a oprit, a coborât şi a fugit.

În urma verificărilor efectuate cu operativitate, s-a stabilit faptul că la volanul autoturismului se afla un bărbat, de 32 ani, din comuna Vizantea Livezi, care nu posedă permis de conducere, iar autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului este expirată. De asemenea în portbagajul autoturismului s-a găsit şi o plasă de pescuit mono-filament în lungime de 25 metri.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here