Urmărit naţional, prins în flagrant la Focșani, în timp ce spărgea o maşină

0
509

Joi seară, în municipiul Focșani, polițiștii au prins în flagrant un tânăr de 25 ani, din orașul Mărășești, la scurt timp după ce a spart geamul de la portiera dreapta față a unui autoturism care se afla parcat pe str. Al. Golescu și a sustras din interior o poșetă în care se aflau documentele de identitate personală, carduri bancare, două portofele, suma de 200 lei și un pandantiv.

Bunurile sustrase au fost predate persoanei vătămate, o tânără de 25 ani din municipiul Focșani, care a apreciat valoarea prejudiciului creat la suma de 3500 lei.

În urma documentării activității infracționale polițiștii au mai stabilit faptul că tânărul este principalul suspect în cazul altor 15 furturi din autoturisme parcate în municipiul Focșani, prin același mod de operare.

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că tânărul era urmărit național, pe numele său Judecătoria Tecuci emiţând mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Tânărul fusese condamnat la ani grei de închisoare pentru furt calificat, fapt pentru care a fost depus la Penitenciarul Focșani în vederea executării pedepsei.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale și recuperarea întregului prejudiciu cauzat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.