Valentin Muscă este noul director al Muzeului Vrancei. Fostul șef al instituției, Horia Dumitrescu, pleacă acasă după ce a condus muzeul 30 de ani

1
990

Valentin Muscă este noul director al Muzeului Vrancei după ce a câștigat concursul organizat la nivelul de instituției pentru ocuparea acestui post. Scriitorul și teologul Valentin Muscă, director al Casei de Cultură din Odobești a reușit să obțină 100 de puncte la proba privind realizarea unui proiect de management și 99 de puncte la interviul dat miercuri, 24 februarie, cea ce înseamnă că a fost declarat admis. După trecerea termenului de contestații, Valentin Muscă își poate prelua atribuțiile de director al uneia dintre cele mai importante instituții de cultură din județul Vrancea. Noul director al Muzeului Vrancei are 54 de ani, a absolvit Teologia și vine de la Odobești, acolo unde a fost director al Casei de Cultură. Valentin Muscă îl înlocuiește pe Horia Dumitrescu care a condus muzeul din 1990, adică de peste 30 de ani.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Nu cred că domnul Muscă este persoana potrivită pentru această instituție dar de o schimbare era nevoie. Este evident că dânsul este alegerea PNL, concursul ăla e la mișto nu s-a testat nimic acolo, așa că să vedem și viziunea PNL. Voi urmări cu interes evoluția acestei numiri, așteptările sunt moderate dar desigur sunt întotdeauna disponibil pentru surprize.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.