Îndrăznește să fii informat!

miercuri, 29 mai 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
    spot_imgspot_img
    AcasăActualitateValentin Resmeriță atrage atenția asupra ineficienței proiectului de resistematizare a traficului din Focșani"

    Valentin Resmeriță atrage atenția asupra ineficienței proiectului de resistematizare a traficului din Focșani”

    Omul de afaceri Valentin Resmeriță atrage atenția asupra problemelor grave care au apărut în urma proiectului de resistematizare a traficului din orașul Focșani, proiect care s-a dovedit a fi un „sombrero” mult prea mare pentru tărtăcuța primarului Misăilă. Resmeriță a subliniat necesitatea finalizării și corectării complete a proiectului, deși acest lucru implică o muncă titanică, afirmând că altfel acesta nu va funcționa corespunzător.

    În timpul interviului, candidatul liberal la Primăria Focșani a abordat subiecte legate de antreprenoriat și prioritățile locale, însă a acordat o atenție specială situației critice a traficului. Ca președinte al organizației PNL Focșani, el a susținut cu exemple concrete că noul sistem de trafic este ineficient, lucru pe care din nefericire îl experimentăm cu toții pe pielea noastră.

    De asemenea, printre problemele semnalate de Valentin Resmeriță se numără eliminarea unui număr uriaș (dacă nu fatal pentru traficul din Focșani) de locuri de parcare și dificultățile apărute în intersecții. Resmeriță a evidențiat, în mod particular, situația de la intersecția Comcereal, unde desființarea sensului giratoriu (și introducerea semafoarelor) a dus la formarea unor cozi kilometrice.

    În ciuda tuturor acestor stări de fapt, Valentin Resmeriță și-a exprimat încrederea că problemele pot fi soluționate cu ajutorul specialiștilor din Primăria Focșani, remarcând cu această ocazie profesionalismul acestei echipe. El le-a transmis un mesaj prin care a contracara criticile aduse la adresa sa de „aparatul de campanie” a lui Misăilă și și-a exprimat dorința de a lucra împreună pentru o soluționare eficientă a situației în care se află întregul oraș.

    spot_imgspot_img
    spot_imgspot_img

    ARTICOLE SIMILARE

    Cronica dimineții – 29.05.2024

    1. În opinia majorităţii ţărilor NATO, a sosit momentul ca preşedintele României, Klaus Iohannis,...

    ARTICOLE POPULARE

    Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la Consiliul Județean!”

    Administrație liberală de succes la Vizantea Livezi! Dragoș Ciobotaru: ”Așa voi face și la...

    Vrei să te angajezi? Iată oferta din baza de date a AJOFM Vrancea

    În a doua jumătate a lunii aprilie, în baza de date a AJOFM Vrancea...