Îndrăznește să fii informat!

miercuri, 19 iunie 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăActualitateValentin Resmeriță, candidatul PNL pentru Primăria Focșani, propune integritate și progres în fața tacticilor de victimizare...

  Valentin Resmeriță, candidatul PNL pentru Primăria Focșani, propune integritate și progres în fața tacticilor de victimizare ale lui Cristi Misăilă

  În contextul apropiatelor alegeri locale din 9 iunie, doi candidați își dispută în Focșani poziția de primar, candidați care reprezintă două mari partide, două viziuni contrastante și două moduri de a face politică diametral opuse. Așadar, pe de o parte îl avem pe Valentin Resmeriță, candidatul PNL Vrancea, exponent al performanței în afaceri și al bunei-credințe.

  De cealaltă parte, Cristi Valentin Misăilă, reprezentantul PSD Vrancea, vrea să convingă alegătorii cu o retorică a victimizării, cu o strategie vicleană de a arunca în cârca altora vina pentru eșecurile lamentabile ca șef al administrației publice locale, funcție deținută timp de două mandate.

  Valentin Resmeriță: Curajul de a schimba și bună-credință ca principiu electoral

  Resmeriță este cunoscut pentru transparența și onestitatea sa, calități esențiale pentru un lider care dorește să recâștige încrederea cetățenilor în administrația locală. Buna sa credință se manifestă printr-o comunicare deschisă și prin implicarea activă a comunității. El promite un parteneriat real între administrație și cetățeni, în care vocea fiecăruia contează.

  Cristi Misăilă: Tactici de victimizare și umbra minciunilor

  De cealaltă parte, Cristi Misăilă, candidatul PSD, este perceput de mulți drept un politician al vechii gărzi condusă de Marian Oprișan, un om care folosește tactici de victimizare și de o retorică bazată pe autocompătimire și învinuirea altora pentru eșecurile sale. Misăilă a fost implicat în mai multe controverse de-a lungul carierei sale, care au ridicat semne de întrebare privind integritatea și transparența sa.

  Viitorului Focșaniului

  În fața acestor două opțiuni, cetățenii din Focșani sunt chemați să facă o alegere extrem de importantă pentru viitorul orașului lor, pe termen lung. Pe de o parte, au un candidat venit din mediul de afaceri care poate face o schimbare prin curaj și bună-credință, pe de altă parte, un candidat care recurge la victimizare pentru a-și ascunde lipsa de realizări și de viziune.

  Decizia aparține locuitorilor din Focșani și ei trebuie să aleagă între un viitor bazat pe integritate și progres sau unul ancorat în minciună și stagnare. Bună-credință a lui Valentin Resmeriță poate deschide calea către un Focșani mai prosper, pe care ni l-am dorit cu toții, în timp ce o continuare a „guvernării” lui Misăilă riscă să mențină orașul într-o direcție fără perspective.

  (Realizat de SC Media Factory Concept SRL la comanda PNL – Filiala Vrancea. Cod mandatar financiar 21240015)

  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Descoperire macabră într-un apartament din Focșani! Pompierii au găsit cadavrul unei femei

  Un cetățean din cartierul Gării a solicitat intervenția autorităților după ce a constatat că...

  ULTIMA ORĂ La cererea PSD, Biroul Electoral de Circumscripție Panciu a decis renumărarea voturilor pentru funcția de primar

  În urma alegerilor din 9 iunie, primarul în funcție – Nicolai Mărăscu (PNL), a...

  Fondul Național de Garantare a Creditelor va emite acordurile de refinanţare în Programul ”Prima Casă”

  Prin adoptarea Ordonanței de Urgență Nr. 58/6 iunie 2024 FNGCIMM este mandatat să emită, acordurile...

  ARTICOLE POPULARE

  GALAȚI: Tragedie în apropiere de Hanu Conachi! Trei muncitori au fost îngropați de vii, unul dintre ei a decedat

  Tragedie la ieșirea din localitatea Tudor Vladimirescu. Un mail de pământ s-a surpat peste...

  ATENȚIE DN2 este inundat la ieșirea din Vrancea spre Râmnicu Sărat

  Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău a anunțat că la ieșire din Râmnicu...

  A murit fostul director al SCCM Focșani, inginerul Lucian Văcăreanu

  S-a stins din viață inginerul Lucian Văcăreanu, fost director al SCCM Focșani și unul...