Vandalismul, sport practicat de unii vrânceni. Ce s-a întâmplat la Mărășești!

0
486

Indivizi fără teamă de lege au distrus zilele trecute toți copacii plantați la intrarea în Mărășești.  Pomii fuseseră plantați de Primărie pentru a da un aspect frumos și civilizat însă asta nu i-a interesat nicidecum pe cei puși pe rele.

Indivizii au distrus toţi copacii pe porţiunea de la pasarelă până la gară, totul întâmplându-se în noaptea de joi spre vineri.

„Sunt dezamăgit și profund întristat de faptul că pomii plantați pentru a înfrumuseța intrarea în oraș au fost rupți, printr-un act de vandalism căruia nu pot să îi găsesc o explicație logică. Fac apel la spiritul civic al cetățenilor să înțeleagă faptul că bunurile din domeniul public al orașului sunt ale tuturor locuitorilor, iar distrugerea lor afectează întreg orașul. Primăria a plantat acești copaci pentru a da un aspect frumos intrării în Mărășești, pentru ca toți locuitorii orașului și cei care sunt în trecere să se bucure de ei. Dacă acest act de vandalism a fost făcut de persoane certate cu legea și cu bunul simț îmi exprim speranța că asemenea fapte reprobabile nu se vor mai repeta. În cazul în care campania electorală a început mai devreme, sunt extrem de dezamăgit că s-a recurs la asemenea metode agresive și primitive de intimidare, pentru că o competiție electorală nu se face prin distrugerea domeniului public”, a transmis printr-un comunicat primarul din Mărășești, Valerică Chitic.

copaci-rupti-marasesti2 copaci-rupti-marasesti

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.