VEZI AICI ce salarii au primit Raluca Dan și Nicușor Halici

1
922

raluca-dan-nicusor-halici

După ce anul trecut, secretarul judeţului Vrancea, Raluca Dan, şi actualul prefect Nicuşor Halici, și-au trecut veniturile realizate drept confidențiale, Agenția Națională de Integritate (ANI) face lumină în cazul lefurilor primite de la stat de cei doi funcționari publici superiori.

Adevărul de Focșani a publicat astăzi declarațiile de avere, după ce Agenția Națională de Integritate a făcut publice, luna aceasta, declarațiile de avere ale celor doi funcționari și i-a obligat pe aceștia să-și completeze fiecare rubrică în parte.

Raluca Dan, secretarul judeţului Vrancea, şi Nicuşor Halici, fost director al Direcţiei Juridice din Consiliul Judeţean, actual prefect, funcţionari publici superiori, şi-au trecut la „confidenţial“ în declaraţia de avere veniturile obţinute în anul fiscal 2013. Deşi legea îi obligă să declare tot ce au câştigat, cei doi funcţionari au vrut să fie mai presus de lege, alegând doar să facă publice pe site-ul instituţiei unde lucrează doar frânturi din veniturile obţinute de respectivii. Luna aceasta însă, Agenţia Naţională de Integritate a făcut o actualizare a declaraţiile de avere pe 2014, iar acolo cei doi au fost siliţi să completeze fiecare rubrică în parte, nu pe sărite, cum au procedat vara trecută.

La rândul său, Nicuşor Halici a obţinut venituri salariale în sumă de 56.512 lei ca director al Direcţiei Juridice din Consiliul Judeţan Vrancea, 26.794 de lei din acordul colectiv de muncă, 13.774 de lei ca mandatar la CUP şi 25.173 de lei de la Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România, acesta din urmă fiind un organism care se susţine din contribuţiile plătite de consiliile judeţene din ţară.

Articolul integral AICI

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.