Vezi aici programul din ziua Micii Uniri!

0
852

Autoritățile vrâncene au bătut în cuie programul manifestărilor ce vor avea loc în data de 24 ianuarie, de ziua Micii Uniri. Astfel, programul debutează la ora 15.30. Actorul Ion Dichiseanu va susţine un recital poetic de la 15.45, urmat de la un recital al lui Cristofor Aldea – Teodorovici.

Apoi, spun organizatorii, va fi intonat imnul României de către Cristofor Aldea – Teodorovici, Vlad Miriţă, Sebastian Stan şi Corul Pastorala.

După evocarea momentului privind împlinirea a 157 de ani de la unirea de la 24 ianuarie 1859, este programat  un recital Dumitru Farcaş.

De la 16.50, vrâncenii se vor putea putea prinde în „Hora unirii”, alături de Veta Biriş şi Ansambalul Folcloric „Ţara Vrancei”.

La final, în scenă intră militarii Garnizoanei Focșani, fiind programat un exercițiu de îndemânare urmat de o parade militară.

Un dineu la Casa Armatei a fost pus la punct pentru oficialități, la finalul programului. Rămâne de văzut acum dacă la manifestările de la Focșani vor fi prezente oficialități de la București sau în hora Micii Uniri se vor prinde numai autorități locale și județene.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.