Vezi aici rezultatul întâlnirii dintre profesorii din Vrancea și ministrul Educației!

0
211

Profesorii din Vrancea care nu au putut fi evaluaţi la concursul pentru posturile de directori de şcoli întrucât autorităţile locale nu şi-au desemnat reprezentanţi în comisiile de examinare au discutat, joi cu ministrul Educaţiei despre situaţia creată.

Potrivit preşedintelui Federaţiei Sindicatelor din Educaţie Spiru Haret, Marius Nistor, citat de News.ro, la întâlnire au participat 18 profesori din Vrancea. La ora actuală, cadrele didactice aşteaptă să fie găsite soluţiile tehnice pentru ca profesorii să poată continua concursul la care s-au înscris.

“În zonele în care primăriile nu au desemnat reprezentanţi în comisiile de examen s-a comis un abuz, mergem pe varianta că acest abuz trebuie sancţionat. În ceea ce-i priveşte pe cei 67 de profesori care nu au fost evaluaţi la proba scrisă a examenului pentru posturile de directori se caută soluţii tehnice pentru remedierea acestei situaţii şi pentru intrarea în normalitate în sensul evaluării şi continuării examenului cu celelalte probe, CV-ul şi interviul”, a declarat Nistor.

În judeţul Vrancea, la testarea scrisă susţinută săptămâna trecută de profesorii care aspire la posturile de directori şi directori adjuncţi de școli, lucrările a 67 de profesori din județul Vrancea au fost sigilate, nefiind evaluate pentru că nu s-au format comisiile de evaluare. Asta pentru că primăriile, de pildă cea din Focșani, nu şi-au desemnat reprezentanţii în comisii.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.