Vezi ce a pățit un bărbat din Garoafa care a vrut să mituiască un polițist !

0
233

politie mita - Vezi ce a pățit un bărbat din Garoafa care a vrut să mituiască un polițist !

A vrut să mituiască un polițist iar acum este deținătorul unui dosar penal. Este vorba despre un bărbat din comuna Garoafa care a ajuns să fie cercetat pentru dare de mită, după ce a încercat să dea bani unui polițist din localitate, pentru a-l face să închidă ochii la mai multe  infracțiuni.

Zilele trecute, polițistul a oprit în trafic pentru verificări un tractor cu remorcă, ce era condus de un bărbat de 37 de ani din Garoafa. Cercetările polițistului au scos la iveală că bărbatul nu avea permis iar  remorca nu era înregistrată. Mai mult de atât, omul era băut bine.

Când era cu mâna pe pix pentru a întocmi procesul verbal, polițistul a fost sunat de un bărbat la care așa zisul șofer lucra ca ziler. Acesta i-a sugerat polițistului să nu înregistreze faptele că se vor înțelege ei ulterior. Apoi, același bărbat a mers la postul de poliție pentru a-i oferi agentului suma de 400 lei. A fost momentul în care localnicul a fost prins în flagrant de ofițerii Serviciului Județean Anticorupție Vrancea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, care fuseseră anunțați de polițist.

Acum, cel care a oferit mita este cercetat pentru dare de mită, în timp ce bărbatul care lucra la el și pentru care a încercat să intervină trebuie să răspundă în fața legii pe motiv că remorca nu era înregistrată și pentru că a condus fără permis, și beat pe deasupra.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.