Vezi ce bonuri au ieşit câştigătoare la extragerea ocazională a Loteriei fiscale!

0
332

Persoanele care au bonuri fiscale emise pe data de 24 februarie cu o valoare cuprinsă între 934 lei şi 934,99 lei pot fi câştigători la extragerea ocazională de Paşte a Loteriei bonurilor fiscale, care are un fond de premiere tot de un milion de lei, pentru maxim 100 de persoane.

Ministerul Finanţelor Publice a organizat luni, în a doua zi de Paşte, o extragere ocazională a Loteriei bonurilor fiscale, la care au fost înscrise bonurile emise între 1 februarie şi 16 aprilie.

Aceasta reprezintă prima etapă a selecţiei câştigătorilor, fiind extrase bilele pentru ziua şi valoarea bonurilor. Astfel, au ieşit câştigătoare bonurile fiscale în valoare de 934 lei, emise pe 24 februarie

Dacă vor fi înregistrate peste 100 de cereri de revendicare, va fi organizată o nouă extragere, pentru desemnarea celor 100 de câştigători, la o dată ulterior anunţată.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N.”Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, pot fi depuse începând de marţi la sediile ANAF.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.