Vezi cine e noul director al APIA Vrancea!

0
782

Șef nou la APIA Vrancea. Este vorba despre Ionel Partene, înscăunat de Centru director executiv. Partene  este doctor în agronomie, el fiind în trecut director al ANIF Vrancea.

Prioritatea noului director din fotoliul de director al APIA este încadrarea în termenele de plată pentru toate tipurile de subvenții și scheme de plată.

„În prima zi ca director executiv, am avut o discuție cu șefii de servicii. În următoarea perioadă mă voi deplasa la toate cele 6 centre locale ale APIA Vrancea și voi sta de vorbă cu toți angajații instituției”, a declarat, la înscăunare, Ionel Partene.

Înainte de numirea lui Partene, APIA Vrancea a fost condusă de Octavian Vieru, care a demisionat însă luna trecută întrucît candidează pentru postul de primar la comunei Ruginești.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.