Vezi cine s-a înscris pentru postul de consilier juridic al IȘJ Vrancea!

0
462

isj_vrancea

Concurență deloc de neglijat pe postul de consilier juridic al Inspectoratului Școlar Județean Vrancea. Trei persoane s-au înscris în cursa care se va tranșa la începutul lunii viitoare. Este vorba despre Dorina Băncilă, Florina Marilena Chiriac şi Nicoleta Dascălu. Cele trei vor susține examenul pe data de 3 noiembrie.

Dorina Băncilă este jurist înregistrat la Focşani, Florina Marilena Chiriac este avocat în cadrul Baroului Vrancea, la fel și Nicoleta Dascălu, cea de-a treia înscrisă.

Dosarele celor trei urmează a fi analizate și după caz validate după care va avea loc concursul care va consta într-o probă scrisă şi un interviu. Examenul va avea loc pe 3 noiembrie, de la ora 10.00 la sediul IŞJ Vrancea.

Postul de consilier juridic al IŞJ este neocupat de mai multă vreme.  Postul a fost scos în mod repetat la concurs, însă fără sorți de izbândă.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.