Vezi de ce să te speli pe față cu bicarbonat de sodiu!

0
317

exfoliant bicarbonat - Vezi de ce să te speli pe față cu bicarbonat de sodiu!

Bicarbonatul de sodiu are numeroase utilizări și poate aduce beneficii importante pielii tale dacă este folosit corespunzător. Iată de ce ar trebui să te speli pe față cu bicarbonat de sodiu!

Este un exfoliant excelent! Ajută la îndepărtarea punctelor negre și curăță pielea în profunzime. Pentru a profita din plin de proprietățile bicarbonatului, trebuie să îl folosești într-un mod corect. Astfel vei evita inflamațiile și roșeața care pot apărea în cazul pielii foarte sensibile. Adaugă o linguriță de bicarbonat la loțiunea ta obișnuită de curățare sau prepară un exfoliant din bicarbonat și ulei vegetal precum uleiul de cocos sau cel de migdale. Este recomandat să folosești loțiunea preparată seara, pentru a acorda pielii timpul necesar să se refacă pe perioada nopții. Folosește bicarbonatul de 2-3 ori pe săptămâna și nu mai des. Dacă pielea ta devine roșie, încearcă să adaugi la loțiunea de

Nu folosi aceste remedii zilnic și ține cont de faptul că bicarbonatul este un ingredient agresiv cu pielea sensibilă. Încearcă pentru început să îl aplici pe o porțiune mică de piele, pentru a verifica modul în care aceasta răspunde la tratament.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.