Vezi PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri!

0
271

Cer noros, ploi și chiar burniță. Asta ne așteaptă din punct de vedere termic în următoarele două zile. Meteorologii anunță că în sudul şi estul ţării valorile termice diurne vor fi uşor mai scăzute decat mediile climatologice, cerul va fi mai mult noros şi ploi slabe sau burniţă vor cădea pe arii restranse.

În restul teritoriului va fi mai cald decât în mod obişnuit la această dată, innorările se vor accentua seara si noaptea, cand ploile se vor extinde, iar, izolat, in vest, se vor acumula cantităti de apă de peste 15 l/mp. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări in Banat, sudul Crisanei, Moldova, pe litoral, in deltă, dar si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 9 si 19 grade, cu cele mai ridicate valori in regiunile vestice, iar cele minime vor fi cuprinse intre 1 si 11 grade. Pe arii restranse va fi ceată.

Miercuri, vremea va fi in general inchisă si se va răci devenind deosebit de rece pentru această dată in Moldova. Temporar va ploua in cea mai mare parte a tării. Izolat, in centru si in est, cantitătile de apă vor depăsi 20 l/mp. Indeosebi spre sfarsitul intervalului, in Carpatii Orientali, la altitudini mari in Carpatii Meridionali, dar  posibil si in Subcarpatii Moldovei, precipitatiile se vor transforma in lapovită si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 grade in nord-estul extrem si 15 grade in vest, iar cele minime se vor situa intre 2 si 9 grade. Izolat va fi ceată.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.