Vezi urmările puternicei furtuni care s-a abătut miercuri seară asupra Vrancei!

0
227

ploaie-torentiala

O furtună puternică s-a abătut miercuri seară asupra județului Vrancea.

Rafalele puternice de vânt au smuls copacii din rădăcină, au rupt cabluri electrice ori de net și televiziune, lăsând prăpăd în urmă.

Potrivit reprezentanților ISU Vrancea, un copac a căzut pe bulevardul Unirii, avariind trei autoturisme. Una dintre mașini a fost avariată serios, altele două au scăpat cu stricăciuni mai puțin importante.

Un alt copac a fost doborît pe strada 1 Decembrie 1918, rupând cabluri de internet și televiziune.

Tot în Focșani, vântul puternic a rupt mai multe cabluri care s-au scurtcircuitat, scurtcircuitul fiind urmat de un incendiu. Focul a cuprins vegetația uscată de pe strada Transilvaniei, incendiul fiind stins, în cele din urmă, de pompieri.

Probleme sunt și pe calea ferată, după ce rețeaua de 27 mii de wolți a fost afectată de un trăsnet. Problema a fost semnalată între Focșani și Gugești, iar la fața locului sunt așteptate să ajungă echipele de la electrificare CFR de la Adjud. La această oră traficul feroviar este întrerupt.

Nu este exclus ca furtuna să fi provocat și alte pagube, autoritățile urmând să centralizeze în perioada următoare efectele fenomenelor meteo extreme.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.