Vezi urmările puternicei furtuni care s-a abătut miercuri seară asupra Vrancei!

0
217

image1 1024x612 - Vezi urmările puternicei furtuni care s-a abătut miercuri seară asupra Vrancei!

O furtună puternică s-a abătut miercuri seară asupra județului Vrancea.

Rafalele puternice de vânt au smuls copacii din rădăcină, au rupt cabluri electrice ori de net și televiziune, lăsând prăpăd în urmă.

Potrivit reprezentanților ISU Vrancea, un copac a căzut pe bulevardul Unirii, avariind trei autoturisme. Una dintre mașini a fost avariată serios, altele două au scăpat cu stricăciuni mai puțin importante.

Un alt copac a fost doborît pe strada 1 Decembrie 1918, rupând cabluri de internet și televiziune.

Tot în Focșani, vântul puternic a rupt mai multe cabluri care s-au scurtcircuitat, scurtcircuitul fiind urmat de un incendiu. Focul a cuprins vegetația uscată de pe strada Transilvaniei, incendiul fiind stins, în cele din urmă, de pompieri.

Probleme sunt și pe calea ferată, după ce rețeaua de 27 mii de wolți a fost afectată de un trăsnet. Problema a fost semnalată între Focșani și Gugești, iar la fața locului sunt așteptate să ajungă echipele de la electrificare CFR de la Adjud. La această oră traficul feroviar este întrerupt.

Nu este exclus ca furtuna să fi provocat și alte pagube, autoritățile urmând să centralizeze în perioada următoare efectele fenomenelor meteo extreme.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here