VIDEO! 143 de ani de liberalism în Vrancea! Ce le-a transmis Cătălin Toma celor peste 600 de membri PNL prezenți la eveniment!

0
271

Membrii PNL Vrancea s-au întâlnit marți seară la tradiționalul Bal al Liberalilor, eveniment organizat în fiecare an pe 24 ianuarie, zi în care se sărbătorește, după cum bine știți, Unirea Principatelor Române. Cei 143 de ani de liberalism în județul nostru a fost un bun prilej pentru participanți, mulți dintre ei veniți direct din Piața Unirii, să socializeze, să schimbe impresii și mai ales să se simtă bine, așa cum se obișnuiește în asemenea ocazii. Au fost prezenți membri PNL Vrancea – primari, consilieri locali, județeni, municipali, șefi de instituții dar și oameni de afaceri, membri sau simpatizanți ai dreptei liberale. Împletind istoria cu prezentul, președintele organizației, Cătălin Toma, s-a adresat celor prezenți cu un discurs optimist, reamintindu-le că Vrancea este un județ cu multe resurse care poate atrage investiții importante. De asemenea, în mod subtil, liderul liberalilor vrânceni a adus vorba despre trădările din partid și despre cei care se lasă manipulați de informații false, creând prejudicii de imagine (și nu numai) organizației. „Este un moment în care aniversăm 143 de ani de liberalism vrâncean, care nu este un număr, ci reprezintă foarte multe proiecte, foarte mulți oameni de-a lungul timpului, oameni care și-au dedicat cariera și, poate, viața unei idei liberale. Suntem într-un județ frumos, alintat de Dumnezeu și suntem posesorii unei istorii identitare cu trecutul acestui popor. (…) Prezentul este extrem de volatil. Astăzi suntem într-o direcție, mâine apare ceva la televizor și ne influențează, gândim altfel… Rugămintea și dorința PNL este să vă informați corect, să transmiteți informațiile pe care le aveți, pentru că este posibil să se strecoare și printre noi anumiți trântori, trădători dar aceștia nu pot rezista dacă există feedback de la noi. Dacă lucrăm împreună și avem soluții, trebuie să le spunem pe nume. Nu știu câți de aici credeau că îl dăm jos pe Oprișan. Simt că încă mai sunt unii care se feresc să-i spună pe nume! Să ne înțelegem, gata, Marian Oprișan a plecat! Nu trebuie să ne gândim că acesta a fost ultimul război. Trebuie să ne gândim că acest județ are viitor. Și când spun asta e necesar să privim la obiectivele majore pe care le are județul, la dezvoltarea infrastructurii… văd aici colegii primari din Soveja, Vizantea Livezi, Tulnici, zone extrem de importante care trebuie promovate și care trebuie să acceseze fonduri europene serioase”, a spus președintele PNL Vrancea, Cătălin Toma.

În cadrul evenimentului de marți seară, liberalii au premiat și câțiva elevi cu rezultate deosebite în activitatea școlară, copii care au obținut premii deosebite la competiții sportive, concursuri de informatică, muzică, desen și pictură. Este vorba despre:

– Ioana Cazacu – clasa a III-a la Școala din Unirea – Odobești: rezultate deosebite obținute la numeroase concursuri de informatică, desen-pictură;

– Miruna Cristina Baciu, elevă în clasa a VI-a la Școala „Adrian Păunescu” Focșani, sportivă cu rezultate deosebite la secția de judo a CSS Focșani;

– Andreea-Carmen Racovițeanu, elevă în clasa a VIII-a la Liceul de Artă „Gh. Tattarescu” din Focșani. Cântă la mai multe instrumente – acordeon, chitară, pian;

– Vlad Ștefan Negoiță, elev în clasa a VIII-a la Școală Specială ”Elena Doamna” din Focșani: un tânăr cu sindrom Down, care își depășește continuu condiția și limitele.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.