Îndrăznește să fii informat!

miercuri, 19 iunie 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  spot_imgspot_img
  AcasăActualitateVIDEO! Actorul focșănean Iulian Postelnicu a fost desemnat "Cel mai bun actor în rol principal" la...

  VIDEO! Actorul focșănean Iulian Postelnicu a fost desemnat „Cel mai bun actor în rol principal” la Gala Premiilor Gopo 2023

  Focșăneanul Iulian Postelnicu a fost desemnat Cel mai bun actor în rol principal pentru interpretarea poliţistului Ilie din filmul „Oameni de treabă”. De altfel, filmul a câștigat premiul pentru cel mai bun lung metraj. „Oameni de treabă” este regizat de Paul Negoescu şi produs de Anamaria Antoci, Ana Voicu, Paul Negoescu și Poli Angelova. Comedia neagră îl are ca protagonist pe Iulian Postelnicu în rolul lui Ilie, un fost polițist de oraș, acum la datorie într-un sat de graniță din nordul României. El speră să-și găsească liniștea și rostul, visând să aibă o livadă proprie, și își umple timpul gestionând conflicte minore la barul local, ignorând în mare parte faptele îndoielnice ale primarului, precum și alte lucruri dubioase ce se întâmplă în sat. Însă, atunci când o crimă tulbură mersul lucrurilor, Ilie încearcă să devină ce nu a fost niciodată: justițiarul care arestează toți vinovații. Cu un circuit festivalier impresionant, 10 nominalizări la Premiile Gopo și o temă care a generat discuții atât în rândul criticilor de film, cât și al publicului, Oameni de treabă/ Men of Deeds este disponibil, începând din 25 aprilie 2023 și pe Netflix.

  Despre focșăneanul Iulian Postelnicu

  Născut într-un sat de lângă graniţa româno-moldovenească, Iulian Postelnicu s-a mutat la Focșani, unde a descoperit actoria la 15 ani și s-a îndrăgostit iremediabil de această meserie. La 22 de ani absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale” din București cu o diplomă de licenţă în actorie. După absolvire, Iulian a interpretat mai multe personaje secundare în filme precum „Domestic” (2012), „Un om la locul lui” (2018) și „Un etaj mai jos” (2015), pentru care a primit o nominalizare la Premiile Gopo pentru cel mai bun rol secundar. În 2019, a interpretat personajul lui Vali în „Arest”, pentru care a câștigat Premiul Gopo pentru cel mai bun actor într-un rol principal. Cele mai recente personaje ale sale sunt: Costin din „Otto Barbarul” (2020), Daniel din serialul HBO TV „Ruxx” (2022) și Ilie din „Oameni de treabă”(2022). Pe lângă cariera sa de actor, Iulian Postelnicu a lucrat ca scenarist pentru mai multe emisiuni și seriale TV românești precum „Mondenii”și „Las Fierbinţi”.  Iulian Postelnicu a jucat în numeroase filme de televiziune și emisiuni de divertisment. A avut de asemenea, roluri secundare în filmele lui Adrian Sitaru, Din dragoste cu cele mai bune intenții și Domestic, precum și în Funeralii fericite sau Francesca.
  În 2016, la gala Premiilor Gopo, a fost nominalizat la categoria Cel mai bun actor într-un rol secundar, pentru interpretarea din filmul Un etaj mai jos. La aceeași categorie a fost nominalizat și în 2022 pentru filmul Otto Barbarul. A câștigat două premii Gopo, unul pentru Cel mai bun actor în rol principal, în filmul Arest și unul pentru Cel mai bun scenariu, alături de Bogdan George Apetri, în 2022, pentru filmul Neidentificat.

  spot_imgspot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Descoperire macabră într-un apartament din Focșani! Pompierii au găsit cadavrul unei femei

  Un cetățean din cartierul Gării a solicitat intervenția autorităților după ce a constatat că...

  ULTIMA ORĂ La cererea PSD, Biroul Electoral de Circumscripție Panciu a decis renumărarea voturilor pentru funcția de primar

  În urma alegerilor din 9 iunie, primarul în funcție – Nicolai Mărăscu (PNL), a...

  Fondul Național de Garantare a Creditelor va emite acordurile de refinanţare în Programul ”Prima Casă”

  Prin adoptarea Ordonanței de Urgență Nr. 58/6 iunie 2024 FNGCIMM este mandatat să emită, acordurile...

  ARTICOLE POPULARE

  GALAȚI: Tragedie în apropiere de Hanu Conachi! Trei muncitori au fost îngropați de vii, unul dintre ei a decedat

  Tragedie la ieșirea din localitatea Tudor Vladimirescu. Un mail de pământ s-a surpat peste...

  ATENȚIE DN2 este inundat la ieșirea din Vrancea spre Râmnicu Sărat

  Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău a anunțat că la ieșire din Râmnicu...

  A murit fostul director al SCCM Focșani, inginerul Lucian Văcăreanu

  S-a stins din viață inginerul Lucian Văcăreanu, fost director al SCCM Focșani și unul...