VIDEO: Adrian Văncică, alias Celentano, un nou mesaj pentru România: „Cum facem noi ca să schimbăm sistemul? Asta-i întrebarea!”

0
717

Celentano, personajul din Las Fierbinţi, interpretat de actorul Adrian Văncică, a transmis luni seară, un nou monolog de senzaţie care prezintă situaţia actuală din România. Pe 1 decembrie 2016, celbrul actor a recitat o poezie dedicată României, care s-a viralizat pe internet. De data aceasta, Celentano s-a remarcat cu un monolog al resemnării. Luni seara, postul de televizune PRO TV a difuzat un episod din Las Fierbinți dedicat zilei de 1 decembrie. Episodul se încheie cu o scenă în care actorul are un dialog cu un reporter. Timp de câteva minute, Celentano, în stilu-i caracteristic, a vorbit despre starea actuală a țării noastre.

„Cui mama dracu’ îi mai arde de poezie, doamnă? Dumneavoastră nu vedeți cum trăim noi? Într-un banc de-ala sec care nu-l înțelege nimeni. Un pește mergea pe un drum. Asta-i România. Îl intreb: «ce caută mă, peștele ăla pe drum?» E normal? Nu e normal, peștele trebuie să stea în apă. Dar a ajuns peștele ăla acolo că l-a pus mă-sa, l-a pus ta-su, un senator, un deputat, pe pile. Și el când s-a vazut acolo ce face? Nimic, încearcă să meargă pe bicicletă, ca să fie el mai cu moț. Nu mai e nimic normal. Te uiți în stânga, în dreapta. Anapoda ai școala. Copiii, îi învață în școală, tango. Termină școala, dă copilul de viață, supriză! În viață se joacă călușarul. Știți? Nu știm. Păi de ce, mă? Pentru că pe noi, în școală, ne-a învățat tango. Păi hai, măi, să vă învețe ce trebuie. Păi nu putem. Păi de ce? Pentru că așa e sistemul. Așa e sistemul? Sistemul ăsta pe mine mă zăpăcește de cap, că nu înțeleg. Intri în spital și, dacă ai noroc să ieși de acolo, ești mai bolnav decât ai intrat. Te duci în alt spital să te tratezi de ce ai luat din primul, după aia în al treilea din al doilea și tot așa până când ajungi să te tratezi cu pământ la cimitir”. Dialogul integral poate fi vizualizat mai jos:

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.