VIDEO – ALERTA ÎN SUA: S-a intamplat la Casa Alba. Agentii secreti au actionat de urgenta!

0
120

alerta casa alba - VIDEO - ALERTA ÎN SUA: S-a intamplat la Casa Alba. Agentii secreti au actionat de urgenta!

Măsura de închidere a Casei Albe declanșată de un zgomot puternic auzit pe peluza sudică cu câteva momente înainte ca președintele Barack Obama și familia sa să se îmbarce într-un elicopter a fost ridicată, informează Reuters, citând mai multe rapoarte media. Potrivit acestor informații, un purtător de cuvânt al Serviciului Secret a declarat că o rulotă în care se vindeau produse alimentare a luat foc în apropiere.

New York Times a scris că în același timp cu declanșarea incendiului un câine al poliției a detectat ceva suspect la un autovehicul din apropiere, precizând că cele două incidente nu par a avea legătură. Vehiculul suspect este în prezent verificat.

Situația de la Casa Albă este sub control, nu există o amenințare gravă

Situația de la Casa Albă declanșată de un zgomot puternic auzit sâmbătă dimineață pe peluza sudică este acum sub control și nu există o amenințare gravă, informează media citate de Reuters.

O postare pe Twitter al postului de radio local WTOP citează Serviciul Secret afirmând că s-a declanșat un incendiu la un colț de stradă în afara Casei Albe dar că situația nu este considerată o amenințare gravă și situația de securitate este sub control.

 

Material preluat de pe site-ul www.evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.