VIDEO! Ambasadorul SUA la București a vizitat Biblioteca Județeană Vrancea

0
580

Ambasadorul SUA la București, Excelența Sa Adrian Zuckerman, aflat astăzi pentru prima dată în Vrancea, a făcut o vizită la Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” din Focșani. Însoțit de șeful cancelariei premierului, Ionel Dancă, Excelența Sa s-a întreținut cu personalul instituției în limba română, practic limba sa maternă, întrucât este știut faptul că părinții săi au plecat din România în America pe când el avea doar 10 ani. Revenind la evenimentul de astăzi, ambasadorul a putut admira cele mai prețioase volume aflate în păstrarea Bibliotecii Județene Vrancea și a semnat în Cartea de onoare. „Am apreciat foarte mult turul bibliotecii și trebuie să spun că am rămas impresionat de colacția de carte, cu adevărat fantastică. Este prima mea vizită în Focșani, oraș care are reputația de a fi prietenos și o gazdă excelentă. Am fost absolut uimit de primirea extraordinară și vă mulțumesc pentru asta”, a spus vizibil emoționat ES Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la București.

Ambasadorul a primit din partea conducerii Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” din Focșani un mic dar care să-i amintească de vizita făcută la Focșani. La rândul său, din partea guvernului, șeful cancelariei premierului, Ionel Dancă, a ținut să mulțumească demnitarului american pentru această vizită.

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.