VIDEO: Ansamblul Raspodia Vultureană din Vulturu, în platoul emisiunii “La Măruță” de la Pro TV

0
509
Ansamblul folcloric Rapsodia Vultureană din comuna Vulturu a fost invitată, miercuri, în emisiunea ”La Măruță”, difuzată de Pro TV.

Peste 50 de membri ai ansamblului, adulţi şi copii, i-au încântat pe telespectatorii din toată ţara cu tradiţii, obiceiuri, cântece şi dansuri specifice Moldovei şi în principal zonei Vrancei.

Alături de membrii ansamblului s-a aflat şi primarul comunei, Nicuşor Păcuraru. Vrâncenii nu s-au prezentat în emisiunea lui Cătălin Măruţă cu mâna goală. Ei au dus la Bucureşti o serie de bucate tradiţionale vrâncene, de la sarmale şi cârnaţi până la plăcinte, cozonac şi apreciatul vin de Vrancea.

Participarea ansamblului din Vulturu la emisiune face parte dintr-un concurs lansat de emisiunea de la Pro TV, sub genericul ”Duelul Ansamblurilor”. La final, după evoluția mai multor ansambluri folclorice din întreaga țară, se va face un clasament final.

Pentru a vizualiza prestația vrâncenilor, CLICK pe foto!la maruta pro tv ansamblul vulturu - VIDEO: Ansamblul Raspodia Vultureană din Vulturu, în platoul emisiunii “La Măruță” de la Pro TV

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.