VIDEO: Căsătoriile se vor oficia gratis în orice locație, la cerere. Primele opțiuni puse la dispoziție – Ateneul și foișorul din Grădina Publică

0
292

De acum înainte, căsătoriile civile de pe raza municipiului se vor putea oficia în orice loc vor dori cei interesați. Aceasta au decis astăzi consilierii locali focșăneni, care au votat un proiect inițiat de primarul Cristi Misăilă. În primă fază, proiectul prevedea că pentru orice altă locație aleasă, în afara sediului Stării Civile Focșani, se va plăti o taxă, însă această mențiune a picat. Aceasta înseamnă că oficierea căsătoriei civile va fi fără costuri suplimentare. Dat fiind însă că se ia în calcul orice locație aleasă de viitorii miri, oficierea căsătoriilor se va face în baza unei programări prealabile. Pe lângă sala de la Starea Civilă, primăria propune viitorilor miri locații ca foișorul din Grădina Publică sau sala mică a Ateneului Popular „Maior Gh. Pastia”. Căsătoriile la Teatrul Municipal „Maior Gh. Pastia” nu se vor mai face din 2 iunie, dat fiind că piațeta din vecinătate intră în reparații.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.