VIDEO! Cătălin Toma: „În Vrancea mai există un virus, de care trebuie să scăpăm pe 27 septembrie!”

0
260

Echipa Partidului Național Liberal Vrancea a fost ieri în Slobozia Bradului pentru a-și susține candidații la funcția de primar și cele de consilieri locali ai comunei, pentru a discuta cu locuitorii de aici și pentru a le afla problemele. Și de multe duc lipsă membrii comunității de aici, deși suntem în anul 2020. Candidatul PNL la funcția de primar al comunei, Merlin Ivancea, a fost însoțit ieri de ministrul liberal al Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, președintele PNL Vrancea Cătălin Toma, deputatul Daniel Vasile și președintele Partidei Romilor Pro Europa, Constantin Toader. Comunitatea din Slobozia Bradului are nevoie de un astfel de primar și de o administrație liberală, iar Merlin Ivancea și-a luat angajamentul ca în mandatul său comuna să se dezvolte cu adevărat, iar localnicii să fie respectați. „Alături de frumoasa mea echipă vom fi în slujba voastră. Nu vom fi stăpânii voștri, nu vă vom supune prin aroganță și umilință, ci vă vom reda din nou demnitatea, vă vom respecta statutul”, este promisiunea candidatului PNL Vrancea la funcția de primar al comunei Slobozia Bradului.


Președintele Toader Constantin și-a exprimat regretul că actuala administrație locală s-a opus permanent în ultimii ani în fața tuturor încercărilor sale de a ajuta comunitatea din Slobozia Bradului, în condițiile în care Pro Europa l-a susținut și sprijinit permanent. „Noi, partida romilor Pro Europa, împreună cu domnul Marin Ion Buzeianu și mulți alți prieteni și colegi am promovat această persoană care actualmente este primarul localității Slobozia Bradului. Noi, Partida Romilor l-am promovat. L-am făcut consilier local, i-am arătat ce înseamnă politică, i-am deschis noi orizonturi pentru a intra în administrația publică locală și, când a ajuns pe acel scaun, a spus că el nu cunoaște Partida Romilor. Eu spun ca Domul să îl binecuvânteze și să îi lumineze mintea. Astăzi în mijlocul nostru îl avem pe Merlin Ivancea, care îmi este prieten și frate totodată, un tânăr de viitor, un tânăr cu bune abilități”, a spus Toader Constantin, care în acest an este candidat la un post de consilier județean și are încredere că doar o administrație liberală poate salva comunitățile din Vrancea. Dar pentru aceasta, sunt câțiva pași de făcut, primul fiind votul pe care vrâncenii îl vor acorda pe 27 septembrie.

În această perioadă, în România și pe această planetă frumoasă știți foarte bine că există un virus. Din nefericire, în Vrancea mai există un virus, de care trebuie să scăpăm pe 27 septembrie. Și vă întreb: scăpăm? Merlin Ivancea este un om al comunității. Și foarte frumos vorbește și am văzut că simte cu adevărat”, a subliniat la Slobozia Bradului senatorul Cătălin Toma, candidatul Alianței PNL USR PLUS la funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea. (Material realizat SC Media Factory Concept SRL, la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 21200012)

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.