VIDEO: Cătălin Toma, replică pentru Marian Oprișan: „Ce nu a reușit PSD să facă în 27 de ani a reușit PNL în doar 9 luni”

0
1089

Candidatul PNL la Consiliul Județean Vrancea, Cătălin Toma îl acuză pe Marian Oprișan că a transformat ședințele de consiliu într-un loc în care își atacă adversarii politici. Într-o conferință de presă, Cătălin Toma a spus că la ședința extraordinară de marți, Oprișan a vorbit urât la adresa consilierilor liberali prin folosirea unui limbaj care nu face cinste funcției pe care o deține. „Ieri, la o ședință extraordinară a Consiliului Județean Vrancea s-a trezi în a etala ceea ce îi poate mintea. A vorbit foarte urât la adresa colegilor mei din CJ și la adresa Partidului Național Liberal. Nu mă așteptam la altceva din partea lui Oprișan care a avut un exces de zel în a arăta vrâncenilor de ce este în stare și anume: de a înjura și de a folosi un limbaj neadecvat funcției pe care încă o ocupă. Până la urmă vrâncenii îl vor sancționa pentru că, ce vină au vrâncenii că există acest om care își bate joc de tot ceea ce înseamnă administrație publică județeană”, a spus candidatul la președinția CJ Vrancea, senatorul Cătălin Toma. În intervențiile din cadrul ședinței, Marian Oprișan l-a acuzat pe actualul ministru al Dezvoltării că de 8 luni de zile refuză să aloce fonduri de la Guvern pentru dezvoltarea județului și că pe listele de investiții nu a fost cuprins niciun kilometru de șosea, lucru contrazis de liberalul Cătălin Toma care a transmis că în cele 9 luni de guvernare PNL, în Vrancea s-au făcut mai multe decât a reușit să facă PSD în cei 27 de ani la conducerea județului. Toma a dat exemplu cei 50 de km de drum național care a beneficiat de reabilitarea covorului asfaltic, în comparație cu cei 12 km de drum reabilitat de PSD pe toată durata anului precedent. „Vreau să le spun cetățenilor cărora s-a adresat baronul pe ultimele zile de politică și administrație, că persoana la care face referire, respectiv Ion Ștefan, sau „Grindă” cum îi spun ei a făcut pentru județul Vrancea, în 9 luni cât n-au făcut ei în 27 de ani. În cei 27 de ani, Oprișan nu a reușit să fie ceea ce și-ar fi dorit, și anume ministru. Mai mult decât atât, nu a reușit să-și promoveze sau să-și impună un nume de ministru. Ministrul pe care Guvernul Orban l-a numit în funcție a făcut o serie de lucruri extrem de importante pentru vrânceni. În primul rând a deblocat proiectele pentru Vrancea. Vorbim despre PNDL, Programul Operațional Regional (POR), Compania Națională de Investiții (CNI), ANCPI. A semnat peste 80 de contracte de investiții pentru județul Vrancea. Ca exemplu, anul trecut Oprișan, prin lipsa de susținere pe care o are a reușit să asfalteze, să modernizeze, să toarne un strat de uzură așa cum spun unii doar 12 km de drum național. În guvernarea PNL s-au asfaltat peste 50 de km de drum și avem contract semnat pentru alți 128 de km de drum național în Vrancea”, a mai adăugat Cătălin Toma.

 

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.