VIDEO: Ce trebuie să știi despre scrutinul de duminică | AEP, spot de informare cu privire la exercitarea dreptului de vot

0
76

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a transmis un comunicat de presă prin care informează alegătorii români cu privire la exercitarea dreptului de vot la scrutinul de duminică. De asemenea, președintele AEP îndeamnă totți cetățenii români să se prezinte la urne și să respecte măsurile de distanțare socială și de protecție sanitară. Spotul video realizat de AEP prezintă măsurile și acțiunile privind exercitarea dreptului de vot în România. „Totodată, reamintim că persoanele aflate în carantină sau izolare din cauza pandemiei de Covid-19, precum și persoanele netransportabile, pot solicita exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale (mobile). Toate informațiile necesare cu privire la acest subiect se regăsesc pe site-ul AEP, www.roaep.ro, în cadrul secțiunii Urna mobilă (specială), disponibilă la următorul link: https://www.roaep.ro/prezentare/urna-mobila-speciala/, au transmis responsabilii de comunicare din cadrul AEP.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.