VIDEO: Cine este soprana din Focșani care a ridicat sala în picioare la “Românii au talent”

0
3526

Gabriela Băncilă, o focșăneancă plecată de foarte mulți ani în Italia, a ridicat publicul în picioare și a primit patru de DA la Românii au talent, în ediția difuzată de Pro TV pe 23 martie. Gabriela a venit în România special din Italia,  pentru a participa la preselecțiile celui mai tare show de televiziune din România.

E prima oară când vin în România să cânt și mă bucur, e un vis”, le-a mărturisit focșăneanca juraților. În vârstă de 24 de ani, ea trăiește în Italia de 13 ani. Lucrează în domeniul sanitar, dar și-a descoperit vocea și talentul pentru muzică în copilărie. Inițial, Gabriela Băncilă a cântat muzică populară. Ulterior a trecut la genul care a consacrat-o. A urmat cursurile Academiei de Muzică din Pisa și a devenit o soprană apreciată. În 2016, Focșaniul a avut un dublu motiv de mândrie, când doi focșăneni au urcat pe scena de la San Remo din Italia. Este vorba despre Gabriela Băncilă, dar și de Ionuț Ungureanu, solistul trupei Provincialii, amândoi fiind atunci extrem de apreciați.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.