VIDEO: Circulația rutieră se schimbă pe DN2 la Golești, după accidentul de luni

0
637
Accidentul de luni dimineață de pe DN2 E85 de la Golești, din intersecția cu drumul județean către Cîrligele, a determinat autoritățile să ia măsuri de urgență pentru evitarea unor evenimente rutiere.

Măsurile vin în contextul în care aceasta este una dintre cele mai periculoase intersecții, din cauza vizibilității reduse.

Astfel, la scurt timp după producerea accidentului, angajații de la Drumuri Naționale au început să monteze parapeți, astfel încât circulația pe sensul către București să nu se mai desfășoare decât pe un sens de mers, în zona intersecției. Soluția este una provizorie, iar pe viitor se intenționează amenajarea unui sens giratoriu.

Pentru realizarea giratoriului, sediul actual al Primăriei Golești va fi demolat.

parapeti dn2 e85 golesti2 - VIDEO: Circulația rutieră se schimbă pe DN2 la Golești, după accidentul de luniparapeti dn2 e85 golesti3 - VIDEO: Circulația rutieră se schimbă pe DN2 la Golești, după accidentul de luniparapeti dn2 e85 golesti4 - VIDEO: Circulația rutieră se schimbă pe DN2 la Golești, după accidentul de luniparapeti dn2 e85 golesti5 - VIDEO: Circulația rutieră se schimbă pe DN2 la Golești, după accidentul de luni

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here