VIDEO: Criminalul de la Gugești propus pentru arestare preventivă

0
638
Ies la iveală noi detalii despre cazul de omor înregistrat duminică seara în satul Oreavu din comuna Gugești.

Procurorii au început urmărirea penală pe numele adolescentului de 19 ani care și-a „căsăpit” un consătean cu șase ani mai în vârstă, pe fondul unui conflict spontan. Conform anchetatorilor, Olteanu Dănuț Laurențiu l-ar fi omorât pe Băjan Sebastian Petre, în vârstă de 25 de ani cu mai multe lovituri de topor aplicate în zona capului.

Procurorii l-au reținut pe suspect și au început urmărirea penală pe numele adolescentului pentru infracțiunea de omor.

„Prin Ordonanța nr. 3 din 14 ianuarie 2018 s-a dispus reținerea inculpatului Olteanu Dănuț Laurențiu, iar în cursul zilei de luni, 15 ianuarie s-a formulat propunerea de arestare preventivă, urmând a fi prezentat instanței care urmează să dispună cu privire la propunerea formulată de procurori”, a declarat Sanda Apostolescu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Reamintim că, duminică, în jurul orei 17:30, polițiștii Secției 2 din Gugești au fost sesizați prin intermediul 112 că într-o locuință din satul Oreavu ar fi avut loc cumplita faptă. Imediat la fața locului s-au deplasat polițiști dar și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.