VIDEO: Cum au vrut liberalii să voteze pentru un nou spital: au vrut ședință, dar NU AU AVUT proiect

0
192

Consilierii PNL, alături de Costel Bîrsan, de la UNPR, s-au prezentat, luni după-amiază, la ședința extraordinară pe care au convocat-o săptămâna trecută. Ei au înfierat cu mânie proletară și au atacat absența primarului și a celorlalți consilieri.

Consilierii PNL au ajuns la concluzia că ridicarea unui nou spital și tot războiul care s-a declanșat după momentul 23 ianuarie, când prin votul lor au respins, de fapt, proiectul, nu a fost decât un joc de imagine al PSD. Liberalii cred că singurul vinovat pentru această situație este secretarul Primăriei, Eduard Corhană, care nu a convocat ședința. Or, liberalii primiseră un răspuns încă de săptămâna trecută că ședința nu poate fi convocată pentru că nu au venit și cu proiectul pe care vor să-l dezbată.

Luați la întrebări de jurnaliști, dar și de directorul Direcției de Relații Interne și Internaționale din Primărie, Dan Grigoraș, care a apărut la un moment dat în sală să vadă ce se întâmplă, liberalii au dat-o din colț în colț. În final au recunoscut că ceea ce au scris în convocarea-solicitare nu corespunde cu proiectul inițial.

Intervenția lui Grigoraș a pus paie pe foc, iar așa-zisa ședință a devenit un adevărat circ. Ulterior, primarul Cristi Misăilă a explicat, într-o conferință de presă, care sunt exact motivele pentru care nu a fost convocată nici o ședință: lipsa unui proiect, inadvertențele din solicitarea liberalilor, faptul că ei cereau trecerea unui teren care nici măcar nu fusese inventariat anterior în domeniul public al municipiului Focșani și demersul Consiliului Județean, care va prelua direct terenul.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here