VIDEO: Cum trece mașina Poliției Locale pe roșu, dând peste cap traficul din Focșani

2
3315
O cameră de bord instalată pe mașina unui focșănean a surprins, vineri, o imagine care arată cum polițiștii locali, care ar trebui să vegheze la respectarea legii, o încalcă. O autospecială a Poliției Locale Focșani este surprinsă în timp ce trece pe roșu, în intersecția de la Fortuna (dintre strada Bucegi și strada Cuza-Vodă). Inițial, mașina poliției, care vine dinspre Cuza-Vodă, aşteaptă la semafor pe banda a doua. La un moment dat însă, deşi nu se făcuse verde, şoferul autospecialei porneşte nestingerit. Şoferul unui Volkswagen din spatele maşinii de poliţie, neatent la semafor, porneşte după maşina Poliţiei Locale şi puţin a lipsit să nu fie implicat într-un accident rutier. Imaginile au fost postate pe Facebook. Maşina Poliţiei Locale poate fi văzută trecând pe roşu pe la secunda 50 a filmuleţului.

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

2 COMENTARII

  1. De ce se poarta denumirea de “politie locala”? Unii prosti de acolo chiar se cred politisti si fac legea. Ce drept de exercitare a legii are el in plus față de mine (un simplu cetățean)? Să le schimbe denumirea. Intr-o zi chiar am fost legitimat de 3 politisti locali in timp ce eram in masină parcat pe o străduță neimportanta. Acestia mi-au cerut pe langa buletin toate actele masinii ma intrebau pana si de contractul de vanzare-cumparare si ma intrebau daca sigur nu este furata masina, aceasta nefiind pe numele meu. Nu cred ca au acest drept.

  2. Sa se autosesizeze Politia Romana…(serviciu Politie Rutiere Vrancea) de infractiunea facuta….datorita lor se putea produce un accident cu victime,masina lor nu este considerata Autospeciala cu Regim Prioritar……..noroc de culoarea politica ca daca nu,erau de mult Desfiintati….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here