VIDEO: Dosar de cercetare penală în cazul educatoarei din Poiana. Femeia susține că a fost provocată

3
1049

Inspectoratul Școlar, Direcția pentru Protecția Copilului și Inspectoratul de Poliție au demarat, fiecare, anchete, în cazul Mihaelei Ciornea, educatoarea din satul Poiana, comuna Vrîncioaia care a fost filmată în timp ce lovește copiii și le vorbește urât.

Poliția a deschis dosar de cercetare penală, iar fiecare dintre instituțiile implicate trebuie să stabilească exact ce s-a întâmplat. Educatoarea își recunoaște vina și spune că a cedat nervos din cauza unui copil-problemă, dar că nu are mereu un astfel de comportament.

Mai mult, Mihaela Ciornea susține că a fost provocată de mama care a făcut înregistrarea cu telefonul mobil. Soțul său crede că totul nu e decât o răzbunare, familia sa și familia tinerei care a filmat având un conflict mai vechi, legat de un teren.

De altfel, chiar mama de la care a pornit totul a recunoscut că nu a intervenit să-i ia apărarea copilului întrucât avea nevoie de o dovadă pentru ca educatoarea să poată fi înlăturată de la catedră.

Pe de altă parte, tatăl copilului urecheat de educatoare recunoaște că fiul său e un copil-problemă și mărturisește că i-a dat mână liberă educatoarei să-l tragă de urechi, dacă e cazul.

O comisie a IȘJ Vrancea, precum și o echipă a DGASPC se află, luni, la Poiana, pentru cercetări.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

3 COMENTARII

  1. Am si eu o problema,pe la radio se aude ca risca desfacerea contractului,nu credeți ca e mult prea puțin?eu daca as fi făcut același lucru ce pățeam,a?

  2. Da pai acum este la moda asa ceva!!un profesor,invatator ce o fi nu are voie sa atinga copilul cu un deget macar!! Unde nu se intampla sa-mi bata mie vreun profesor copilul, ca nu mai da cadrul care mi-a batut copilul,ma da pe mine in ziar cum ma ia jandarmeria de acolo,ca fac borta cu el in dușumea!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.