VIDEO: Explozia pneului unui camion surprinsă de o cameră de bord

0
623

Șoferul unui autoturism a surprins, cu o cameră de bord, momentul în care anvelopa unui autocamion a explodat în mers. Totul s-a întâmplat pe cel mai circulat drum din țară, DN2-E85, la limita județelor Vrancea și Buzău. În imagini se poate observa cum, roata din față a mastodontului explodează în mers, la o viteză de aproximativ 90 km/h. Doar o minune a făcut ca șoferul unui autoturism, care se afla în apropierea camionului să nu fie lovit de bucățile de anvelopă, care au sărit în toate direcțiile. Protagonistul filmulețului a atras atenția de ce este important să echipăm mașina cu cauciucuri bune.

De ce e important să avem anvelope bune? Păi, uite de asta! Astăzi (ignoraţi data şi ora care apar pe cameră, sunt setate greşit), între Focşani şi Buzău am surprins „în direct” explozia anvelopei faţă-dreapta a unui Daf încărcat. Ansamblul avea o viteză de 90 km/h când s-a întâmplat şi numai îndemânarea fantastică şi experienţa şoferului ucrainean au făcut ca mastodontul să nu ajungă pe contrasens, unde ar fi „măturat” tot în cale, sau pe câmp, răsturnat! Chiar şi aşa, partea dreaptă a capului tractor s-a făcut ţăndări! Au dispărut jumătatea dreaptă a barei faţă, farul şi aripa, totul până sub portiera dreaptă. Ba mai mult, bucăţile rupte de anvelopă au distrus şi conductele de frână. Domnilor, doamnelor, nu mai plecaţi în cursă, oricât de scurtă ar fi, cu „slick-uri”! PS: Explozia este la minutul 1.10.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.