VIDEO: Fiul unui polițist local, acuzat de vandalism

0
793
Momente de groază pentru o familie care locuiește în cartierul Sud din Focșani. Oamenii s-au trezit în miez de noapte cu un bolovan în dormitor. Doar o minune a făcut ca cei doi copii ai familiei să nu fie răniți de cioburile geamului în apropierea căruia dormeau și care s-a făcut țăndări.
Părinții povestesc că bolovanul a trecut prin două rânduri de geam și o plasă de țânțari oprindu-se aproape de capul unuia dintre copii. Imediat au sunat la 112 si, în scurt timp, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție.
“Vă dați seama, să te trezești cu un bolovan în miez de noapte. Putea să-mi rănească copiii care dormeau aici, putea să le cadă bolovanul ăla în cap și să-i omoare. Am dat telefon la 112, a venit un echipaj de Poliție, am dat declarație”.
Cât despre cine le vrea răul, Dorinel Ceobotaru povestește că responsabil pentru incident ar fi un tânăr din blocul de vis-a-vis. Acesta ar fi supărat pe familia Ceobotaru pentru că s-a despărțit de prietena lui.
geam-spart-vandalism-1“Eu cred că este un băiat care locuiește la blocul de vis-a-vis. Motivul cred că este acela că el a trăit în concubinaj cu o fată care este prietenă cu fata mea. Eu nu-l cunosc ca om, știu doar că s-a certat cu concubina și a crezut că noi avem vreo vină pentru că ei s-au despărțit”, a spus capul familiei, Dorinel Ceobotaru.
Mai mult decât atât, Victoria Ceobotaru este sigură că cel care le vrea răul este un tânăr de 29 de ani, fiul unui angajat al Poliției Locale. Fosta concubină a tânărului cât și familia Ceobotaru, au primit mesaje de amenințare pe telefon.
Tânărul a fost sunat de fosta prietenă și întrebat de ce a spart geamul. A răspuns ca “a bătut vântul și că o să mai bată” și că bolovanul “a aterizat cu praștia în geam”.
Părinții consideră că nu au nicio vină dacă iubita l-a părăsit, mai ales ca nu au sfătuit-o în acest sens. Ei se tem pentru copiii lor și nu știu ce să facă, să fie lăsați în pace. Deocamdată au o singura variantă, să stea liniștiți și să aștepte rezultatul anchetei demarată de oamenii legii.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.