VIDEO: Focșănean, către consilierii PNL: “mi-e rușine să mă uit la dumneavoastră”!

0
236
Ședința extraordinară a Consiliului Local a fost, ca de obicei, un șir de scandaluri și acuzații. Consilierii PNL Focșani s-au abținut la vot la aproape toate proiectele, iar unele dintre ele au fost respinse. Ședința s-a desfășurat sub ochii unor oameni obișnuiți, care au vrut să vadă cu ochii lor cum se ceartă consilierii.

“Mi-e rușine să mă uit la dvs. cu câtă plăcere râdeați că nu s-a votat un proiect, iar mie mi se rupe inima că am muncit atâția ani în orașul ăsta, și-s mândru de ce am făcut, dar cu dumneavoastră nu pot să fiu mândru”, le-a spus consilierilor PNL, la final, Toader Roman.

Bărbatul, de 80 de ani, a vrut să vadă cu ochii săi ce se întâmplă la ședințele de Consiliu Local și a mărturisit că la un moment dat a cochetat cu ideea de a intra în PNL. El spune că acum, după ce a asistat la ședință, regretă chiar și gândul. Un alt cetățean a luat cuvântul la final, și le-a transmis focșănenilor să vină la ședințele Consiliului Local să se convingă că votul opoziției nu are o explicație logică.

“Am să rog toți cetățenii să vină să vadă ce faceți aici, nu e poate așa ceva! E imposibil, e incredibil așa ceva”, a spus bărbatul. (Video: atlas tv)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.