VIDEO: Focșaniul are încă un cetățean de onoare

0
228

Viorel Vatamaniuc, coregraful Ansamblului Țara Vrancei, este, începând de  miercuri, 20 decembrie, cetățean de onoare al municipiului Focșani. Consilierii municipali au votat în unanimitate ca titlul să-i fie acordat lui Vatamaniuc, la propunerea directoarei Ansamblului, Maria Murgoci. Noul cetățean de onoare și-a primit diploma și placheta de onoare, care i-au fost înmânate de primarul Cristi Misăilă.

Este o onoare pentru noi să-l avem astăzi alături pe maestrul care a făcut și face ca județul Vrancea să fie reprezentat cu mândrie peste tot în țară și chiar în lume”, a declarat primarul Cristi Misăilă.

Emoționat, noul cetățean de onoare le-a mulțumit consilierilor, invitându-i să ia parte la cât mai multe spectacole ale Ansamblului Țara Vrancei.

Maestrul Coregraf Viorel Vatamaniuc are 22 de suite de jocuri populare și este autorul unor cărți de specialitate, printre care și cartea “De la Dorna până la Vrancea”.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.